Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot
Küldés e-mailben Facebook Twitter Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot

Lezárult az előregisztráció kiállítók számára a BWS2019 vízipari szakkiállítására

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 margóján Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel ismét sor kerül vízipari szakkiállításra, ahol bemutatkozási lehetőséget kínálunk a magyar víziparban aktív innovatív cégek számára. A kiállítók a vízipari szakkiállításra online jelentkezési lap kitöltésével tudtak jelentkezni, melyre - meghosszabbított határidővel - 2019. június 30-ig volt lehetőség.

Építve a 2013-as és 2016-os sikerekre, Magyarország 2019. október 15-17. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót (BWS 2019), amelynek margóján vízipari szakkiállításra is sor kerül.

A szakkiállítást Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.-vel közösen szervezi.

A jelentkezési lap kitöltésére 2019. június 30-ig volt lehetőség. A beérkezett jelentkezéseket ezúton is köszönjük, elbírálásuk folyamatban van.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kiállítói jelentkezési lap elküldése nem biztosít automatikus részvételi lehetőséget a rendezvényen.

A HEPA és a Külgazdasági és Külügyminisztérium a jelentkezési lapok visszaérkezése után szakmai elbírálás alapján dönt a jelentkezés elfogadásáról és kiállítási lehetőség biztosításáról, melyről írásban értesíti a partnereket. A HEPA a beérkező jelentkezések elbírálását követően megküldi a jelentkezés dokumentumait a kiállítók számára.

A rendezvény magas biztonsági besorolására való tekintettel a kiállítói visszaigazolást követően minden résztvevő személynek külön is regisztrálnia kell az eseményre.  A részvételre csak a visszaigazolás birtokában van lehetőség. 

A kiállításon való részvétel feltétele a megküldött számlán szereplő díj kiegyenlítése.

A standok kiosztását a jelentkezési határidő letelte után hozzuk nyilvánosságra. A szervezők a standok kiosztásakor a lehetőségekhez mérten figyelembe veszik a kiállítók igényeit, de fenntartják maguknak a jogot az attól való esetleges eltérésre is.