Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot
Küldés e-mailben Facebook Twitter Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot

Program

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 plenáris ülésének legfrissebb programja elérhető

A Víz Világtalálkozó egyik fő eseménye a kiemelt előadók részvételével zajló tematikus plenáris ülés, melynek szekciói a vízzel kapcsolatos kihívásokat – kiemelten a sok víz-kevés víz-szennyezett víz hármasa okozta problémákat és azok szociális, gazdasági, környezeti és politikai következményeihez kapcsolódó kérdéseket vitatja meg, illetve a vízipari szakkiállítás, mely lehetőséget kínál a vízzel kapcsolatos innovációk bemutatkozására.

 A meghatározott témakörök a plenáris ülésen tíz tematikus ülés keretei között kerülnek megtárgyalásra. Minden tematikus ülést két felvezető előadás indít, amelyeket moderált davosi stílusú panelbeszélgetések követnek.

 A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 nyitóünnepségére október 15-én 9:30 órakor kerül sor a Millenáris Parkban, a Magyar Nemzeti Táncszínház Nagytermében. A tervek szerint a Víz Világtalálkozó 2019. október 17-én 16:30 órakor zárul.

A háromnapos rendezvény ideje alatt ismét megrendezésre kerül a vízipari szakkiállítás, amely lehetőséget biztosít a magyar vállalatoknak, intézményeknek és szervezeteknek, hogy bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat  a Világtalálkozó résztvevőinek. Az szakkiállítás célja a fenntartható, innovatív, környezetbarát megoldásokra összpontosítani  a vízkezelés, a vízellátás és a vízkészlet-gazdálkodás területén.

A plenáris ülések részletes programja itt található.